Mer än 25 års erfarenhet inom flygindustrin

 I flygvärlden får missförstånd och bristande organisation mycket stora konsekvenser, ibland kan de vara så stor skillnad som på liv och död. 
Därför får det inte förekomma några felaktigheter i de ledarskapsmodeller, rutiner och kommunikationsprocesser som används. Ägare och grundare till Carbon Coaching har mer än 25 års erfarenhet inom flygindustrin med arbete både som pilot, högsta ledare och instruktör inom flera olika verksamheter. Exempel på anställningar/roller som har utförts alternativt fortfarande utförs:

– Pilot ambulanshelikopter HEMS, Svensk Luftambulans
– SFI Boeing 737 NG, CAE / Oxford Aviation
– Accountable Manager (CEO/Förbundschef), Svensk Luftambulans
– Chief Pilot, Sjöfartsverket
– Commander SAR, Norrlandsflyg
– Pilot Boeing 737 NG, Scandinavian Airlines
– Commander, Helikopterservice
– Flygförare, Försvarsmakten

Sedan 2009 har vi hjälpt företag och organisationer med verksamhetsutveckling, coaching och rekrytering parallellt med arbetet inom flygindustrin. De ledarskapsmodeller vi arbetar med, tar avstamp i flygvärlden och kombineras med andra väl beprövade modeller för att passa näringslivet. De ligger till grund för att förstå hur vi kan agera på ett strukturerat, tydligt och enkelt sätt i dagliga ledarskapssituationer.

Vi vet att när en ledare, medarbetare eller organisation använder våra verktyg och modeller hjälper det dem att lyfta och flyga säkert!

Paul Carbonnier
Carbon Coaching AB

Intresserad? Kontakta oss så berättar vi mer.
Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan tillsammans med ett kort meddelande så kontaktar vi dig inom kort.