Nytänkande Rekrytering

Destination – Er Nya kollega!

Carbon Coaching hjälper er hitta den bästa kandidaten!

Vi tror på att alla yrken förtjänar en lika beprövad rekryteringsprocess som den inom flygindustrin. I samband med att era behov och er verksamhet utvecklas kan rekrytering komma att bli aktuellt. Vi löser ert rekryteringsbehov med en väl beprövad modell byggd på många års erfarenhet av just rekrytering av piloter. 

Inom flyget blir det extra viktigt att anställa.  En felrekrytering av en besättningsmedlem kan bli både dyr och farlig. Kanske är riskerna med felbemanning mindre i ert företag, men vi tror starkt på att en genomtänkt rekrytering skapar bättre arbetsdynamik, effektivare arbetslag och framförallt långvariga anställningar. Därför lägger rekryteringskonsulterna på Carbon Coaching stor vikt vid att matcha person och arbetsroll för att skapa hållbara anställningar inom ert företag!

Varför rekrytera med Flygsimulator?

Alla företag är olika, stöter på olika utmaningar och kräver olika kompetenser.  Vi erbjuder därför skräddarsydda rekryteringslösningar utifrån er specifika situation oberoende av bransch! 

Med flera års erfarenhet av rekrytering och med flygindustrins beprövade modeller som utgångspunkt analyserar vi och tar fram den ideala processen för att fylla ert rekryteringsbehov. Carbon Coaching tror starkt på att människors beteenden avspeglar sig i handlingar särskilt i nya och ibland stressiga situationer. Vår rekryteringsprocess inkluderar därför en flygning i en flygsimulator för kandidaten. Flygningen är inte bara en spännande och rolig del i processen. Den hjälper oss hitta den kandidat som kommer komplettera er personalstyrka! 

Vill ni veta mer om vår rekryteringsprocess eller hur vi kan hjälpa ert företag hitta er nästa stjärnkollega?
Fyll i kontaktformuläret nedanför så berättar vi mer! 


Några av våra genomförda rekryteringar

 

    Intresserad? Kontakta oss så berättar vi mer.

    Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan tillsammans med ett kort meddelande så kontaktar vi dig inom kort.