Project Takeoff

Destination - Din Framtid

Vad du än arbetar med, kan Project Takeoff kanske vara det där lite spännande utvecklingsverktyget som kan hjälpa dig in i framtiden.

I flygvärlden bygger varje flygning på en mycket noggrann planering och förberedelse för att på bästa sätt genomföra resan mot destinationen – målet.  

Att säkert och effektivt nå målet förutsätter att varje person i besättningen – gruppen, väljer att följa dokumenterade processer och kommunicera med tydlighet och prestigelöshet. Det gör bara individer som verkligen förstår sitt eget värde i organisationen och därmed växer och trivs i sin roll.
Den här energin och strukturen hjälper vi er att skapa med hjälp av Project Takeoff.

Project Takeoff bygger på fyra moduler:

Kommunikation

Piloter har tydliga och rigorösa kommunikations-procedurer för att säkerställa att en flygning går bra.  Det gäller framförallt när vi får problem och utmaningar.  I Project Takeoff speglar vi det förhållningssättet till kommunikation för att utveckla just er organisation.  Detta i kombination med klassiska ledarskapsmodeller ger ett mycket spännande koncept.

Energi

Lägger du mer energi på att analysera det som gått
dåligt, än att analysera det du kan göra bättre?  Upplever du att dagarna går utan att du får något gjort.  Vi arbetar med ditt förhållningssätt till de utmaningar du stöter på dagligen och hur du kan arbeta med dig själv för att prestera bättre och framförallt må bättre.

Det egna valet

Vem kan påverka hur du mår och vilka val du gör?  Något som är fantastiskt, är att det bara är du som kan påverka det. Du förstår mer när vi arbetar med den modulen.

Komplettera din omgivning

En väl fungerande besättning eller grupp förstår vikten av att alltid kunna komplettera varandra och omgivningen. I den fjärde modulen arbetar vi med hur du kan komplettera din omgivning och nå stora synergier genom nya förhållningssätt och kommunikativa kunskaper.

Självklart kan även Carbon Coaching erbjuda skräddarsydda utbildningspaket för just er! 

Personlig utveckling

När du hittat den där härliga känslan av att kunna coacha dig själv, är det inte bara du som känner glädje, utan också omgivningen.

Här arbetar vi med ditt inre förhållningssätt till omgivningen, dig själv och dina utmaningar.

Kursen bygger på de fyra modulerna, med utgångspunkt från just dina utmaningar.

Ledarskapet

Kursen är en fortsättning på Personlig utveckling med fokus på hur du kan coacha, motivera och stimulera din omgivning till ännu större  prestation och glädje.

Nu handlar det om hur du kan leda och coacha andra till att förhålla sig framgångsrikt till sina utmaningar och sig själva.

Hur får du om givningen att göra det du tror är bäst utan direktiv och order? Vi lär dig hur…

Simulatorflygning

Har du aldrig flugit – ingen fara!  Vi lär dig grunderna.

Att genomföra enkla övningar i en ny och okänd miljö i form av en fullskalig flygsimulator, brukar vara en given succé för ännu starkare utveckling och teambuilding.

Vi flyger en Boeing 737-800 med en fullskalig cockpit och fantastiskt visuell upplevelse. Förbered dig för en spännande “Takeoff”

Intresserad? Kontakta oss så berättar vi mer.

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan tillsammans med ett kort meddelande så kontaktar vi dig inom kort.